TrikeTim II

W tym dziale przedstawiamy przebieg budowy swojej trajki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GREGOR
Posty: 5007
Rejestracja: 22 lut 2010, 10:46
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Lokalizacja: ŁĘCZNA
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: GREGOR »

Super, już jak jeździ, to dalej pójdzie gładko 💪😁👍
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...

Awatar użytkownika
tim
Posty: 607
Rejestracja: 22 cze 2012, 09:36
Lokalizacja: Mroczeń
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: tim »

Teraz nastąpi przerwa w gmeraniu przy trajce. Trzeba popracować aby było co do garnka włożyć i na części starczyło.

Awatar użytkownika
winda
Posty: 14059
Rejestracja: 25 kwie 2009, 18:31
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: winda »

Bez pracy nie ma trajki czy kołaczy czy jakoś tak
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU

Awatar użytkownika
tim
Posty: 607
Rejestracja: 22 cze 2012, 09:36
Lokalizacja: Mroczeń
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: tim »

Udało się kupić sterowanie F1 czyli biegi mogą być zmieniane na kierownicy za pomocą łopatek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
yunkers
Posty: 4670
Rejestracja: 31 paź 2009, 21:21
Krótki opis: G.O.P.
Lokalizacja: Tychy
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: yunkers »

Takie p&p czy musisz dłubać?
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
winda
Posty: 14059
Rejestracja: 25 kwie 2009, 18:31
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: winda »

Też jestem ciekaw
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU

Awatar użytkownika
tim
Posty: 607
Rejestracja: 22 cze 2012, 09:36
Lokalizacja: Mroczeń
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: tim »

Sterownik jest od Smarta wystarczy odpiąć kostkę od lewarka zmiany biegów i wpiąć do sterownika a tą ze sterownika do lewarka. Gdybym miał kierownicę dwuramienną od Smarta z łopatkami to by było super jednak cena powala i z dostępnością kiepsko. W sterowniku jest jeszcze .mała kostka pod którą podpinamy klakson a do niego trzeba dorobić przyciski od zmiany biegów w górę i w dół. Na jednym kablu jest klakson + i -.(cały urok Smarta)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tim
Posty: 607
Rejestracja: 22 cze 2012, 09:36
Lokalizacja: Mroczeń
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: tim »

Mimo że mam silnik 700 to wiązkę mam od 600 a tam wszystkim steruje ZEE a nie jednostka SAM jak w 700 i Roadsterze Na nowszej wiązce są inne wartości .

Awatar użytkownika
winda
Posty: 14059
Rejestracja: 25 kwie 2009, 18:31
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Re: TrikeTim II

Post autor: winda »

Nic nie rozumiem ale ciesze się Twoją radością 😆
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości