szymon napisał(a):w tym roku zrobie wszystko by sie pojawic. dzis ide zaklepac sobie urlop;)
Rob_trike napisał(a):szymon napisał(a):w tym roku zrobie wszystko by sie pojawic. dzis ide zaklepac sobie urlop;)
to juz wiesz gdzie start na impreze -![]()
![]()
u mnie pod garazem
winda napisał(a):ja ja sam musze zapierdalac przez cała Polskę.
japrzem napisał(a):winda napisał(a):ja ja sam musze zapierdalac przez cała Polskę.
jak dobrze spojrzysz na mapę to możesz zauważyć że możemy mieć wspólny odcinek i możemy polecieć razemno tak ale ty chcesz zapierdalać ale możemy sie umówić że polecimy tą samą trasa, czyli ty polecisz a ja po twoich śladach dotrę
japrzem napisał(a):winda napisał(a):ja ja sam musze zapierdalac przez cała Polskę.
jak dobrze spojrzysz na mapę to możesz zauważyć że możemy mieć wspólny odcinek i możemy polecieć razemno tak ale ty chcesz zapierdalać ale możemy sie umówić że polecimy tą samą trasa, czyli ty polecisz a ja po twoich śladach dotrę
winda napisał(a):japrzem napisał(a):winda napisał(a):ja ja sam musze zapierdalac przez cała Polskę.
no Japrzem.dobry pomysł.jak dasz rade 90 na godzine to razem polecimy.jak nie dasz to tez polecimy.
czyli sam mam tylko 300km do zrobienia
winda napisał(a):2. masz piękną trajkę a ja lubię zazdrościć. to mnie motywuje
Wróć do Zloty i nasze spotkania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości