Rob_trike napisał(a):Czy ktoś z Was malował posadzkę, podłogę betonową w garażu ? Jeśli tak to czym - co jest sprawdzone ?
Sulkyrider napisał(a):Potwierdzam. Żywiczna posadzka + woda lub olej = chujnia. A do tego olej nawet po dokladnym zebraniu jakos zostaje w tej żywicy i wciąż jest ślisko.
Rob_trike napisał(a):a moze taki chlorokauczuk jak malują pasy ?
szymon napisał(a):u nas w fabryce warsztat i wszystkie hale produkcyjne pomalowane sa farba epoksydowa. bardzo latwo wszystko sie z niej zmywa woda. farba wymieszana jest z piaskiem kwarcowym dzieki czemu poslizg jest raczej niemozliwy. a jest to fabryka snackow takze olej na posadzce to standard. robili ja jakos 5 lat temu i przez te 5 lat caly czas jest w idealnym stanie (jezdza po niej widlaki).
custom napisał(a):szymon napisał(a):u nas w fabryce warsztat i wszystkie hale produkcyjne pomalowane sa farba epoksydowa. bardzo latwo wszystko sie z niej zmywa woda. farba wymieszana jest z piaskiem kwarcowym dzieki czemu poslizg jest raczej niemozliwy. a jest to fabryka snackow takze olej na posadzce to standard. robili ja jakos 5 lat temu i przez te 5 lat caly czas jest w idealnym stanie (jezdza po niej widlaki).
Fajna sprawa Szymonie . Ciekawy jestem ile taka farba kosztuje ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości