tempomat

Karoseria, błotniki, lakierowanie, tapicerstwo, instalacja elektryczna i inne...

Re: tempomat

Postprzez franky » Nie Maj 22, 16 19:56

Sulkyrider napisał(a):
Zbigniew napisał(a):
Sulkyrider napisał(a):Nie. Tak jak pisałem - cena obowiązuje do końca wiosny, więc się załapałeś.


Do końca wiosny jeszcze trochę zostało czasu , ale jak będziesz miał komponenty do zrobienia jednaj szt. , to też poproszę .
Daj znać kiedy będziesz miał towar gotowy do odbioru .

Całą zimę nikt się nie odzywał, a teraz jak pogoda pozwala polatać motorkiem, to będę siedział i lutował kabelki.
Zamówiłem części, jak przyjdą to potrzebuję kilka dni na polutowanie. Czyli łącznie zejdzie mi koło miesiąca.
Dam znać.


Bez nerwów. Nie śpieszy się. Jak będzie lało wtedy lutuj.Będzie za miesiąc, albo rok i tak ok. Przeca nikt mi tego nie zrobi.
franky
 
Posty: 1144
Rejestracja: Sob Gru 26, 15 17:56
Miejscowość: Kraków
Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka

Re: tempomat

Postprzez GREGOR » Nie Maj 22, 16 19:59

Sulky nie narzekaj jak jest ruch w interesie :lol:
Gregor
Awatar użytkownika
GREGOR
TRAJKERS
 
Posty: 3548
Rejestracja: Pon Lut 22, 10 09:46
Miejscowość: ŁĘCZNA
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali

Re: tempomat

Postprzez Zbigniew » Pon Maj 23, 16 20:35

Sulkyrider napisał(a):
Zbigniew napisał(a):
Sulkyrider napisał(a):Nie. Tak jak pisałem - cena obowiązuje do końca wiosny, więc się załapałeś.


Do końca wiosny jeszcze trochę zostało czasu , ale jak będziesz miał komponenty do zrobienia jednaj szt. , to też poproszę .
Daj znać kiedy będziesz miał towar gotowy do odbioru .

Całą zimę nikt się nie odzywał, a teraz jak pogoda pozwala polatać motorkiem, to będę siedział i lutował kabelki.
Zamówiłem części, jak przyjdą to potrzebuję kilka dni na polutowanie. Czyli łącznie zejdzie mi koło miesiąca.
Dam znać.

Nawijaj kilometry , a kabelki polutuj jak będziesz miał na to czas .
Zbigniew
 
Posty: 134
Rejestracja: Czw Wrz 03, 15 19:44
Miejscowość: Koczała

Re: tempomat

Postprzez seat » Pon Maj 23, 16 22:41

wez im pusc te tempomaty po 100 ale w zestawie z ikei :wink:
seat
 
Posty: 350
Rejestracja: Pią Wrz 26, 14 22:26
Miejscowość: Opatowek kolo kalisz ( newbury)

Re: tempomat

Postprzez aaannnd » Śro Maj 25, 16 10:54

Sulkyrider napisał(a):
seta napisał(a):Nietypowe pytanie:
Są taki ustrojstwa o większej mocy co by sprzeglo dało radę wcisnąć?

Hehe. Myślimy o tym. Jak coś wymyślimy i wypróbujemy, to się pochwalimy.


mosfety i mocny silnik z wycieraczek zamiast serwowego, albo inny siłownik. tylko takie serwo do sprżegła to pieruńsko wielkie by wyszło. Jakby jeszcze jakiś softstart dorobić i wyregulować tak żeby nie ważne jak szybko puścisz sprzęgło, ruszał płynnie bez palenia gum albo zgaśnięcia. oczywiście "softstart" wyłączany sygnałem z prędkosciomierza, zeby w czasie jazdy serwo działało 1:1.
Awatar użytkownika
aaannnd
 
Posty: 123
Rejestracja: Wto Paź 20, 15 10:55
Miejscowość: Kraków

Re: tempomat

Postprzez andrzejqs » Śro Maj 25, 16 12:30

To Cie Poniosło :D
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić :-) .
Awatar użytkownika
andrzejqs
 
Posty: 1411
Rejestracja: Nie Kwi 10, 11 17:22
Miejscowość: Zawiercie

Re: tempomat

Postprzez zbyniek » Czw Maj 26, 16 09:07

Tu jest ciekawy ale cena :shock: https://youtu.be/9UNSl20b1N4
Awatar użytkownika
zbyniek
 
Posty: 70
Rejestracja: Nie Wrz 08, 13 09:07
Miejscowość: Wschowa

Re: tempomat

Postprzez szczepan » Nie Kwi 15, 18 20:23

sulky czy te zestawy dalej aktualne?
dzis znajomy wlasnie mi sie zalil na linke ze za ciezko, i tak cos mi sie wydawalo ze bylo cos na forum o zastapieniu linki na kabel, troche szperania i jest :D
Awatar użytkownika
szczepan
 
Posty: 132
Rejestracja: Pią Gru 28, 12 20:36

Re: tempomat

Postprzez Sulkyrider » Pon Kwi 16, 18 17:56

Szczerze, to nie mam weny.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
Sulkyrider
TRAJKERS
 
Posty: 11734
Rejestracja: Wto Cze 17, 08 19:05
Miejscowość: Poznań od strony Azji
Krótki opis: Rekwizytor

Re: tempomat

Postprzez Baran » Wto Kwi 17, 18 10:00

Szkoda, po ostatnich problemach z linką u Rożka, pomyślałem, że to by była niezła alternatywa
Awatar użytkownika
Baran
 
Posty: 815
Rejestracja: Pon Gru 21, 09 20:00
Miejscowość: Legnica

Re: tempomat

Postprzez Sulkyrider » Wto Kwi 17, 18 20:08

Zrobię parę sztuk, ale nie teraz. Nie wiem kiedy.
Jak były, to nikt nie chciał :)
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
Sulkyrider
TRAJKERS
 
Posty: 11734
Rejestracja: Wto Cze 17, 08 19:05
Miejscowość: Poznań od strony Azji
Krótki opis: Rekwizytor

Re: tempomat

Postprzez OLAF » Wto Kwi 17, 18 20:37

Sulkyrider napisał(a):Zrobię parę sztuk, ale nie teraz. Nie wiem kiedy.
Jak były, to nikt nie chciał :)


Nie prawda ja chciałem i jestem zadowolony z efektu choć to dopiero próby w garage :D :D :D
OLAF
 
Posty: 186
Rejestracja: Nie Lut 26, 17 18:46
Miejscowość: Góra

Re: tempomat

Postprzez Baran » Czw Kwi 19, 18 10:08

Sulkyrider napisał(a):Zrobię parę sztuk, ale nie teraz. Nie wiem kiedy.
Jak były, to nikt nie chciał :)


Sulky sam wiesz, że zawsze tak jest :)
Awatar użytkownika
Baran
 
Posty: 815
Rejestracja: Pon Gru 21, 09 20:00
Miejscowość: Legnica

Poprzednia

Wróć do Wykończenie



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość